Privātuma politika

Datu apstrāde

Ievadot nepieciešamo informāciju, noformējot pasūtījumu, Pircējs apliecina, ka ir iepazinies un piekrīt, ka viņa sniegtie dati tiek izmantoti, lai Pārdevējs varētu pieņemt Pircēja pasūtījumu un veikt preču piegādi saskaņā ar LR tiesību normu prasībām. Ievadot informāciju, Pircējs piekrīt, ka tam uz norādīto e-pastu tiks izsūtīti paziņojumi, kas saistīti ar Pircēja pasūtījuma apstrādi.

Mēs varam izmantot iegūtos personas datus, lai

  • sniegtu jums jūsu pieprasītos pakalpojumus un informāciju,
  • apstrādātu jūsu pasūtījumus un noformētu nepieciešamos dokumentus,
  • sniegtu jums efektīvu klientu atbalstu,
  • palīdzētu novērst apdraudējumu vai krāpnieciskas darbības,
  • nosūtītu jums informatīvus ziņojumus, ja esat nepārprotami piekrituši tādus saņemt,
  • ievērotu normatīvo aktu prasības,

Mēs varam nodot jūsu informāciju trešajām personām, lai ievērotu normatīvo aktu prasības, sadarbotos ar uzraudzības iestādēm, palīdzētu novērstu noziedzīgas darbības un aizsargātu mūsu, jūsu un citu personu likumīgās tiesības.

Sīkdatņu politika

Sīkdatnes ir nelielas teksta datnes, kas tiek nosūtītas uz jūsu ierīces atmiņu tīmekļa vietnes apmeklējuma laikā. Katrā turpmākajā apmeklējuma reizē sīkdatnes tiek nosūtītas atpakaļ uz izcelsmes vietni vai uz citu vietni, kas atpazīst šo sīkdatni. Sīkdatnes darbojas kā konkrētas tīmekļa vietnes atmiņa, ļaujot šai lapai atcerēties Jūsu ierīci nākamajās apmeklējuma reizēs, tai skaitā sīkdatnes var atcerēties Jūsu iestādījumus vai uzlabot lietotāja ērtības.

Sīkdatņu apstrādei var piekrist vai no tās atteikties jebkurā brīdī, mainot savus pārlūkprogrammas iestatījumus, kas attiecas uz analītisko, sociālo un reklāmas sīkdatņu izmantošanu. Sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas pamatfunkcionalitātes nodrošināšanai un korektai tīmekļa darbībai, tiek aktivizētas automātiski.

Personas tiesības

Katram Pircējam ir tiesības:

  • Pieprasīt apstiprinājumu par indivīda personas datu apstrādi un šādos gadījumos pieprasīt piekļuvi saviem personas datiem un apstrādātai informācijai.
  • Pieprasīt piekļuvi saviem personas datiem, tos papildināt, labot, dzēst vai ierobežot to apstrādi.
  • Pieprasīt savu personas datu pārnešanu vai savu personas datu atsaukšanu.
  • Iesniegt sūdzību Datu valsts inspekcijā par konstatētajiem pārkāpumiem personas datu apstrādē.


0

Pirkumu grozs